Announcements EnigmaSoft julkaisee UUDEN SpyHunter Pron haittaohjelmien...

EnigmaSoft julkaisee UUDEN SpyHunter Pron haittaohjelmien torjuntaan, tietosuojan parantamiseen ja tietokoneiden optimointiin

Dublin, Irlanti, 19. lokakuuta 2022 – EnigmaSoft Limited on innoissaan voidessaan tarjota SpyHunter Prota, upouuden parannetun ja ominaisuuksiltaan pakatun ensiluokkaisen haittaohjelmien torjuntatuotteen, joka perustuu EnigmaSoftin vakiintuneeseen asiantuntemukseen kyberturvallisuudesta ja korkealaatuisten torjunta-aineiden kehittämisestä. haittaohjelmatuotteet. SpyHunter Pro on tehokas Windows-haittaohjelmien torjuntasovellus, jossa yhdistyvät SpyHunterin erittäin tehokkaat järjestelmäsuojat, jotka auttavat estämään haittaohjelmat ja virukset ennen kuin ne aiheuttavat vahinkoa, sekä haittaohjelmien tunnistus- ja poistoalgoritmit sekä uusia premium-ominaisuuksia, mukaan lukien toiminnot, jotka on tarkoituksella suunniteltu parantamaan yksityisyyttä. tietokonejärjestelmien suojaamiseen ja optimointiin.

Lisätietoja SpyHunter Prosta ja ILMAINEN kokeiluversio on osoitteessa https://www.enigmasoftware.com/products/spyhunter/.

SpyHunter Pro sisältää myös ilman lisäkustannuksia SpyHunter's HelpDeskin , henkilökohtaisen ja räätälöidyn henkilökohtaisen teknisen tukipalvelun, joka auttaa käyttäjiä ratkaisemaan vaikeita haittaohjelmaongelmia, joita muut haittaohjelmien torjuntatuotteet eivät välttämättä ratkaise.

SpyHunter Pro auttaa parantamaan yksityisyyden suojaa ja suojaa henkilötietoja

SpyHunter Pro laajentaa perinteistä haittaohjelmien torjuntaa ja sisältää uusia järjestelmätarkistuksia, jotka on suunniteltu paikantamaan mahdollisesti vaarantavat ja/tai tarpeettomat tiedot, jotta käyttäjät voivat turvallisesti ja helposti poistaa havaitut kohteet parantaakseen henkilökohtaista yksityisyyttään ja vapauttaakseen levytilaa. SpyHunter Pro tarjoaa myös tarkistuksia, jotka on suunniteltu havaitsemaan mahdollisesti tarpeettoman suuren ja/tai päällekkäisen sisällön, jonka käyttäjät voivat poistaa levytilan optimoimiseksi. Lisäksi SpyHunter Pron sisäänrakennettu tiedostosilppuri antaa käyttäjille mahdollisuuden poistaa tietoja turvallisesti ja pysyvästi. SpyHunter Pron File Shredder tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden valita useita poistoalgoritmeja, mukaan lukien DoD-, NIST- ja NSA-standardit.

Vertaa SpyHunter-versioita ja valitse sinulle paras suoja

Tilaajat voivat valita SpyHunter Basicin tai SpyHunter Pron välillä kyberturvallisuustarpeidensa perusteella.

ominaisuudet
Vakooja metsästäjä
Perus
Vakooja metsästäjä
Pro
Haittaohjelmien ja pentujen havaitseminen ja poistaminen
Haavoittuvuuden havaitseminen
Edistyneet vartijat haittaohjelmien estämiseksi
Mukautetut haittaohjelmakorjaukset
Yksittäinen asiakastuki
Optimointi skannaus ja toiminnallisuus
Parannettu yksityisyyden suoja
Tiedostonsilppuri
Suojattu levyn tyhjennys
Duplicate File Scan
Suuren tiedoston skannaus

Tietoja EnigmaSoft Limitedistä

EnigmaSoft Limited on yksityinen irlantilainen yritys, jolla on toimistot ja maailmanlaajuinen pääkonttori Dublinissa, Irlannissa. EnigmaSoft tunnetaan parhaiten SpyHunter 5:n ja SpyHunter for Macin, kehittyneiden haittaohjelmien torjuntaohjelmien, kehittämisestä ja jakelusta. SpyHunter havaitsee ja poistaa haittaohjelmat, parantaa Internetin yksityisyyttä ja eliminoi tietoturvauhat – käsittelee ongelmia, kuten haittaohjelmia , kiristysohjelmia , troijalaisia ja muita haitallisia tietoturvauhkia, jotka vaikuttavat miljooniin PC-käyttäjiin verkossa. SpyHunter 5 on saanut parhaat arvosanat vertailutestauksessa riippumattomissa kolmannen osapuolen testauslaboratorioissa, kuten AV-TEST . SpyHunter 5 on myös sertifioinut AppEsteem , Checkmark Certified ja TRUSTe .

Ladataan...