Announcements EnigmaSoft lëshon SpyHunter Pro të RI për të luftuar...

EnigmaSoft lëshon SpyHunter Pro të RI për të luftuar malware, për të përmirësuar mbrojtjen e privatësisë dhe për të optimizuar kompjuterët

Dublin, Irlandë, 19 tetor 2022 - EnigmaSoft Limited është e ngazëllyer të ofrojë SpyHunter Pro, një produkt i ri i përmirësuar dhe i mbushur me veçori premium anti-malware që bazohet në ekspertizën e mirë-vendosur të EnigmaSoft në sigurinë kibernetike dhe zhvillimin e cilësisë së lartë anti- produkte malware. SpyHunter Pro është një aplikacion i fuqishëm anti-malware i Windows që kombinon rojet e sistemit shumë efektiv të SpyHunter për të ndihmuar në bllokimin e malware dhe viruseve përpara se të shkaktojnë dëme, plus algoritme kundër zbulimit dhe heqjes së malware, së bashku me veçori të reja premium, duke përfshirë funksionalitetin e krijuar qëllimisht për të përmirësuar privatësinë mbrojtjen dhe optimizimin e sistemeve kompjuterike.

Për të mësuar më shumë rreth SpyHunter Pro dhe për të marrë provën tuaj FALAS, shkoni te https://www.enigmasoftware.com/products/spyhunter/.

SpyHunter Pro përfshin gjithashtu, pa kosto shtesë, SpyHunter's HelpDesk , një shërbim i personalizuar dhe i personalizuar i mbështetjes teknike një-në-një që i ndihmon përdoruesit të zgjidhin çështje të vështira malware që produktet e tjera anti-malware mund të mos i adresojnë.

SpyHunter Pro ndihmon në përmirësimin e mbrojtjes së privatësisë dhe mbrojtjen e të dhënave personale

SpyHunter Pro shtrihet në skanimin tradicional kundër malware dhe përfshin skanime të reja të sistemit që janë krijuar për të gjetur të dhëna potencialisht komprometuese dhe/ose të panevojshme për t'u mundësuar përdoruesve të fshijnë në mënyrë të sigurtë dhe me lehtësi objektet e zbuluara për të përmirësuar mbrojtjen e tyre personale të privatësisë dhe për të liruar hapësirën në disk. SpyHunter Pro ofron gjithashtu skanime të dizajnuara për të zbuluar përmbajtje potencialisht të panevojshme të mëdha dhe/ose të kopjuara që përdoruesit mund të fshijnë për të optimizuar hapësirën në disk. Përveç kësaj, SpyHunter Pro i integruar File Shredder u mundëson përdoruesve të fshijnë të dhënat në mënyrë të sigurt dhe të përhershme. File Shredder i SpyHunter Pro u ofron përdoruesve zgjedhjen e një sërë algoritmesh të fshirjes, duke përfshirë standardet DoD, NIST dhe NSA.

Krahasoni versionet e SpyHunter dhe zgjidhni mbrojtjen më të mirë për ju

Abonentët mund të zgjedhin midis SpyHunter Basic dhe SpyHunter Pro bazuar në nevojat e tyre të sigurisë kibernetike.

Veçoritë
SpyHunter
bazë
SpyHunter
Pro
Zbulimi dhe heqja e malware dhe PUP
Zbulimi i cenueshmërisë
Roje të avancuara për të bllokuar malware
Rregullime të personalizuara të malware
Mbështetja e klientit një-në-një
Skanimi dhe funksionaliteti i optimizmit
Mbrojtje e përmirësuar e privatësisë
Shredder skedari
Fshirja e sigurt e diskut
Skanimi i skedarit të kopjuar
Skanimi i skedarëve të mëdhenj

Rreth EnigmaSoft Limited

EnigmaSoft Limited është një kompani private irlandeze me zyra dhe seli globale në Dublin, Irlandë. EnigmaSoft është më i njohur për zhvillimin dhe shpërndarjen e SpyHunter 5 dhe SpyHunter për Mac, aplikacione të avancuara kundër malware. SpyHunter zbulon dhe heq malware, përmirëson privatësinë e Internetit dhe eliminon kërcënimet e sigurisë – duke adresuar çështje të tilla si malware , ransomware , trojans dhe kërcënime të tjera keqdashëse të sigurisë që prekin miliona përdorues të PC në ueb. SpyHunter 5 ka shënuar nota të larta në testimin krahasues nga laboratorë të pavarur testimi të palëve të treta si AV-TEST . SpyHunter 5 gjithashtu është certifikuar nga AppEsteem , Checkmark Certified dhe TRUSTe .

Po ngarkohet...