Announcements EnigmaSoft frigiver NY SpyHunter Pro til at bekæmpe...

EnigmaSoft frigiver NY SpyHunter Pro til at bekæmpe malware, forbedre beskyttelsen af privatlivets fred og optimere pc'er

Dublin, Irland, 19. oktober 2022 - EnigmaSoft Limited er glade for at kunne tilbyde SpyHunter Pro, et helt nyt forbedret og funktionsfyldt premium anti-malware-produkt, der bygger på EnigmaSofts veletablerede ekspertise inden for cybersikkerhed og udvikling af højkvalitets anti-malware-produkt. malware produkter. SpyHunter Pro er et kraftfuldt Windows anti-malware-program, der kombinerer SpyHunters yderst effektive systemvagter til at hjælpe med at blokere malware og vira, før de forårsager skade, plus anti-malware-detektion og -fjernelsesalgoritmer, sammen med nye premium-funktioner, inklusive funktionalitet, der er designet til at forbedre privatlivets fred beskyttelse og optimering af computersystemer.

For at lære mere om SpyHunter Pro og få din GRATIS prøveperiode, gå til https://www.enigmasoftware.com/products/spyhunter/.

SpyHunter Pro inkluderer også, uden ekstra omkostninger, SpyHunters HelpDesk , en personlig og tilpasset en-til-en teknisk supporttjeneste, der hjælper brugere med at løse vanskelige malware-problemer, som andre anti-malware-produkter måske ikke løser.

SpyHunter Pro hjælper med at forbedre beskyttelsen af privatlivets fred og beskytte personlige data

SpyHunter Pro udvider traditionel anti-malware-scanning og inkluderer nye systemscanninger, der er designet til at lokalisere potentielt kompromitterende og/eller unødvendige data for at sætte brugere i stand til sikkert og nemt at slette opdagede objekter for at forbedre deres personlige beskyttelse af privatlivets fred og frigøre diskplads. SpyHunter Pro tilbyder også scanninger designet til at opdage potentielt unødvendigt stort og/eller duplikeret indhold, som brugere kan slette for at optimere diskplads. Derudover giver SpyHunter Pro's indbyggede File Shredder brugere mulighed for sikkert og permanent at slette data. SpyHunter Pro's File Shredder giver brugerne valget mellem en række forskellige sletningsalgoritmer, herunder DoD, NIST og NSA standarder.

Sammenlign SpyHunter-versioner og vælg den beskyttelse, der er bedst for dig

Abonnenter kan vælge mellem SpyHunter Basic og SpyHunter Pro baseret på deres cybersikkerhedsbehov.

Funktioner
SpyHunter
Grundlæggende
SpyHunter
Pro
Malware & PUP-detektion og -fjernelse
Sårbarhedsdetektion
Avancerede vagter til at blokere malware
Tilpassede Malware-rettelser
En-til-en kundesupport
Optimeringsscanning og funktionalitet
Forbedret beskyttelse af privatlivets fred
Filmakulator
Sikker disksletning
Duplikatfilscanning
Scanning af stor fil

Om EnigmaSoft Limited

EnigmaSoft Limited er en privatejet irsk virksomhed med kontorer og globalt hovedkvarter i Dublin, Irland. EnigmaSoft er bedst kendt for at udvikle og distribuere SpyHunter 5 og SpyHunter til Mac, avancerede anti-malware-apps. SpyHunter opdager og fjerner malware, forbedrer privatlivets fred og eliminerer sikkerhedstrusler – og løser problemer som malware , ransomware , trojanske heste og andre ondsindede sikkerhedstrusler, der påvirker millioner af pc-brugere på nettet. SpyHunter 5 har opnået topkarakterer i sammenlignende test af uafhængige tredjeparts testlaboratorier såsom AV-TEST . SpyHunter 5 er også blevet certificeret af AppEsteem , Checkmark Certified og TRUSTe .

Indlæser...