Announcements EnigmaSoft llança un NOU SpyHunter Pro per combatre el...

EnigmaSoft llança un NOU SpyHunter Pro per combatre el programari maliciós, millorar la protecció de la privadesa i optimitzar els ordinadors

Dublín, Irlanda, 19 d'octubre de 2022 - EnigmaSoft Limited està encantada d'oferir SpyHunter Pro, un nou producte anti-malware premium millorat i ple de funcions que es basa en l'experiència ben establerta d'EnigmaSoft en ciberseguretat i desenvolupament d'anti-malware d'alta qualitat. productes de programari maliciós. SpyHunter Pro és una potent aplicació anti-malware de Windows que combina els protectors del sistema altament efectius de SpyHunter per ajudar a bloquejar el programari maliciós i els virus abans que causin danys, a més d'algoritmes de detecció i eliminació de programari maliciós, juntament amb noves funcions premium, incloses les funcionalitats dissenyades expressament per millorar la privadesa. protecció i optimització dels sistemes informàtics.

Per obtenir més informació sobre SpyHunter Pro i obtenir la vostra prova GRATUÏTA, aneu a https://www.enigmasoftware.com/products/spyhunter/.

SpyHunter Pro també inclou, sense cap cost addicional, l'HelpDesk de SpyHunter , un servei d'assistència tècnica personalitzada i personalitzada que ajuda els usuaris a resoldre problemes de programari maliciós difícils que altres productes antimalware no poden resoldre.

SpyHunter Pro ajuda a millorar la protecció de la privadesa i protegir les dades personals

SpyHunter Pro s'estén a l'escaneig anti-malware tradicional i inclou noves exploracions del sistema dissenyades per localitzar dades potencialment perilloses i/o innecessàries per permetre als usuaris suprimir de manera segura i senzilla els objectes detectats per millorar la seva protecció de privadesa personal i alliberar espai al disc. SpyHunter Pro també ofereix exploracions dissenyades per detectar contingut gran i/o duplicat potencialment innecessari que els usuaris poden suprimir per optimitzar l'espai en disc. A més, el Triturador de fitxers integrat de SpyHunter Pro permet als usuaris esborrar dades de manera segura i permanent. File Shredder de SpyHunter Pro ofereix als usuaris l'opció d'una varietat d'algoritmes d'eliminació, inclosos els estàndards DoD, NIST i NSA.

Compareu les versions de SpyHunter i trieu la protecció més adequada per a vosaltres

Els subscriptors poden triar entre SpyHunter Basic i SpyHunter Pro en funció de les seves necessitats de ciberseguretat.

Característiques
SpyHunter
Bàsic
SpyHunter
Pro
Detecció i eliminació de programari maliciós i PUP
Detecció de vulnerabilitats
Guàrdies avançades per bloquejar programari maliciós
Correccions personalitzades de programari maliciós
Atenció al client un a un
Optimització d'escaneig i funcionalitat
Protecció de privadesa millorada
Trituradora de fitxers
Esborrat segur del disc
Escaneig de fitxers duplicats
Escaneig de fitxers grans

Sobre EnigmaSoft Limited

EnigmaSoft Limited és una empresa privada irlandesa amb oficines i seu global a Dublín, Irlanda. EnigmaSoft és més conegut per desenvolupar i distribuir SpyHunter 5 i SpyHunter per a Mac, aplicacions avançades anti-malware. SpyHunter detecta i elimina programari maliciós, millora la privadesa d'Internet i elimina les amenaces de seguretat, solucionant problemes com ara programari maliciós , ransomware , troians i altres amenaces de seguretat malicioses que afecten milions d'usuaris d'ordinadors al web. SpyHunter 5 ha obtingut les millors qualificacions en proves comparatives realitzades per laboratoris de proves independents de tercers com AV-TEST . SpyHunter 5 també ha estat certificat per AppEsteem , Checkmark Certified i TRUSTe .

Carregant...