Unatonse.co.in

Unatonse.co.in on tunnistettu vilpittömäksi verkkosivustoksi, joka harjoittaa petollisia käytäntöjä vierailijoiden huijaamiseksi. Tämän sivuston ensisijainen tavoite näyttää pyörivän web-selaimissa olevan push-ilmoitusominaisuuden hyödyntämisen ympärillä. Se saavuttaa tämän houkuttelemalla kävijöitä tietämättään tilaamaan omia push-ilmoituksia. Tämä kiero strategia antaa verkkosivustolle mahdollisuuden luoda ja toimittaa invasiivisia ja ei-toivottuja mainoksia käyttäjien laitteisiin.

Unatonse.co.in huijaa vierailijoita väärennetyillä skenaarioilla

Unatonse.co. in käyttää harhaanjohtavaa taktiikkaa, johon kuuluu kuviteltujen virheilmoitusten ja harhaanjohtavien hälytysten näyttäminen, jotka kaikki on suunniteltu manipuloimaan käyttäjiä tilaamaan sen push-ilmoitukset. Tällaisten epäluotettavien verkkosivustojen esittämien viestien sanamuoto on yleensä räätälöity tekijöiden, kuten käyttäjän yksilöllisen IP-osoitteen ja maantieteellisen sijainnin, perusteella. Näin ollen Unatonse.co.inin kaltaisilla alustoilla havaitut harhaanjohtavat kehotteet voivat vaihdella eri käyttäjillä.

Tutkijat ovat kuitenkin huomauttaneet, että tämä tietty roistosivusto käyttää useita napsautussyöttiviestejä samanaikaisesti. Unatonse.co.in pyrkii vakuuttamaan käyttäjät siitä, että odotettu video on nyt katseltavissa, mutta pääsyn saamiseksi heidän on napsautettava näytettävää Toista-painiketta. Samanaikaisesti verkkosivu väittää, että Salli-painikkeen valitseminen on välttämätöntä ikkunan sulkemiseksi.

Viestiviestit, joita käyttäjät saattavat kohdata, voivat olla seuraavanlaisia:

'Videosi on valmis

Aloita video painamalla Toista'

Sulje tämä ikkuna napsauttamalla Salli

Tämä ikkuna voidaan sulkea painamalla 'Salli'. Jos haluat jatkaa tämän sivuston selaamista, napsauta lisätietoja-painiketta.'

Kun käyttäjät sortuvat tähän petolliseen suunnitelmaan ja suostuvat vastaanottamaan ilmoituksia Unatonse.co.in -sivustolta, seuraukset voivat olla merkittäviä. Haavoittuva laite voi joutua epäilyttäviä roskapostimainosten ärsyttävään tulvaan. Nämä mainokset voivat näkyä riippumatta siitä, käytetäänkö selain aktiivisesti tai jopa silloin, kun se on käyttämättömänä. Luodut mainokset voivat edistää monenlaista epäluotettavaa sisältöä, mukaan lukien aikuisille suunnattujen verkkosivustojen promootiot, kyseenalaiset online-pelit, petolliset ohjelmistopäivitykset ja tunkeilevien PUP-ohjelmien (potentiaalisesti ei-toivottujen ohjelmien) leviäminen.

Ryhdy toimenpiteisiin rogue-sivustojen ja muiden epäluotettavien lähteiden toimittamien häiritsevien mainosten lopettamiseksi

Käyttäjät voivat toteuttaa joukon toimenpiteitä estääkseen tunkeilevien mainosten tulvan vilpillisiltä sivustoilta ja muista epäluotettavista lähteistä:

  • Tarkista ilmoitusluvat : Käyttäjien tulee tarkistaa ilmoitusasetukset ja peruuttaa luvat sivustoilta, joihin he eivät luota. Tämä voidaan yleensä tehdä selaimen asetuksista. Muista poistaa käytöstä epäilyttävien tai tuntemattomien sivustojen ilmoitukset.
  • Tyhjennä selaimen tiedot : Tyhjennä säännöllisesti selaimen evästeet, välimuisti ja selaushistoria. Tämä voi auttaa poistamaan seurantaelementtejä, joita vilpilliset sivustot voivat käyttää kohdistettujen mainosten näyttämiseen.
  • Asenna Ad Blockers : Käytä hyvämaineisia mainoksia estäviä selainlaajennuksia tai ohjelmistoja. Nämä työkalut voivat tehokkaasti suodattaa ei-toivotut mainokset ja estää niiden näkymisen Web-sivuilla.
  • Päivitä suojausohjelmisto : Pidä tietoturvaohjelmistot, mukaan lukien haittaohjelmien torjuntaohjelmat, ajan tasalla. Nämä ohjelmat voivat auttaa tunnistamaan ja estämään vaarallisen sisällön, mukaan lukien epäluotettavista lähteistä tulevat mainokset.
  • Poista Push-ilmoitukset käytöstä : Tarkista ja hallinnoi selainten push-ilmoitusasetuksia. Poista käytöstä ilmoitukset sivustoista, jotka eivät ole välttämättömiä verkkotoiminnallesi.
  • Tarkista laajennukset säännöllisesti : Tarkista ja poista ajoittain selaimen laajennukset, jotka eivät ole peräisin hyvämaineisista lähteistä. Jotkut laajennukset voivat toimia kanavina ei-toivottujen mainosten näyttämiseen.
  • Suhtaudu skeptisesti tarjouksiin : Ole varovainen, kun kohtaat liian hyviä ollakseen totta tarjouksia tai kampanjoita. Rogue-sivustot käyttävät usein houkuttelevia tarjouksia houkutellakseen käyttäjiä vuorovaikutukseen sisällön kanssa.
  • Pysy aina ajan tasalla : Pysy ajan tasalla viimeisimmistä verkkoturvakäytännöistä ja -uutisista. Tietojen saaminen uusista uhista voi auttaa käyttäjiä ryhtymään ennakoiviin toimiin suojellakseen itseään.

Näitä toimenpiteitä noudattamalla käyttäjät voivat vähentää merkittävästi ei-toivottujen ja mahdollisesti haitallisten mainosten tunkeutumista roistosivustoilta ja muista epäluotettavista lähteistä.

Trendaavat

Eniten katsottu

Ladataan...